Belediye Başkanımız Av. Müjdat...

Belediye Başkanımız Av. Müjdat Karaca; Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Akif ÖZKALDI beyefendiyi makamında ziyaret etti.

18 Mart 2022
Ziyaret kapsamında toplam yatırım bedeli 32.000.000-TL olan ilçemizdeki Kanak Çayı Taşkın Koruma Dere Islahı ve 6 adet köprü yapımı projesi ele alındı.
Sayın Bakan Yardımcımıza ilçemize göstermiş olduğu ilgi ve samimiyeti için çok teşekkür ediyoruz.
Ayrıca AK Parti Şefaatli İlçe Başkanı Sn. Yusuf ÖZDEMİR beyefendiye ve Cumhur İttifakının yerel ve genel olmak üzere bütün paydaşlarına desteklerinden dolayı ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.