Gaziler Gününü Kutluyoruz

Gaziler Gününü Kutluyoruz

1 Ocak 2022

19 Eylül Gaziler Günü Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ebedi başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "mareşal" rütbesi ve "gazi" unvanının verilişinin 95. yıl dönümünde, vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve milletin birliği uğruna canlarını ortaya koyan, şehitliğe niyet eden ve gazilik rütbesine yükselen kahramanları şükran ve minnetle anıyoruz. Anma programı İlçemiz Cumhuriyet Alanında saat 10.00 da Kaymakamlık Makamı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenklerini Atatürk Büstüne sunmaları ile başlayarak akabinde ebediyete intikal eden Ulu Önder Atatürk, Türk Büyükleri, şehit ve gazilerimizin ruhuna saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve öğrencilerin şiirlerini okuması ile son bulmuştur.