ARAMA
Şefaatli Belediyesi

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ŞEHİT O...

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ŞEHİT OSMAN BELKAYA’NIN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

1 Ocak 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta şehit olan Özel Harekât polisimiz Osman Belkaya'nın cenaze törenine katıldı.

Şırnak'ta terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında keskin nişancı terörist tarafından şehit edilen Özel Harekât polisi Osman Belkaya (23) için ilçemizde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Abdulkadir Yazıcı, il protokolü, bazı siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından şehidimizin naaşı İlçe Şehitliğine götürülerek Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin yakınlarına taziyede bulunan Erdoğan, cenaze töreninin ardından ilçemizden ayrıldı.
Afet-Yakup Belkaya çiftinin 4 çocuğundan tek oğlu olan şehit polis Osman Belkaya'nın 2014 yılında göreve başlamıştı.