YOZGAT VALİLİĞİ'NDEN İLÇEMİZ Ç...

YOZGAT VALİLİĞİ'NDEN İLÇEMİZ ÇİFTÇİLERİNE DENİZLİ'YE TEKNİK GEZİ

1 Ocak 2022

23-25 Kasım 2016 tarihlerinde İlçemiz Karanlıkdere Vadisinde üzüm bağı bulunan 15 çiftçi ve Belediye Başkanımız Zeki BOZKURT ile İlçe Kaymakamı Çağlayan AYDIN eşliğinde Denizli İline çiftçilerimizin bağcılık konusunda kapasitelerini geliştirmek üzere Yozgat Valiliği himayesinde gezi düzenlenmiştir. Bu kapsamda Denizli merkezde örnek ve makinalı tarım yapılan üzüm bahçeleri ziyaret edildi. Çal ve Bekili İlçelerinde soğuk hava deposu tesisleri pekmez ve üretim tesisleri gezilmiştir.

Gezi sonrası çiftçilerle yapılan değerlendirmede gezinin çiftçilerimiz açısından verimli ve faydalı geçtiği dile getirilmiştir.

Bu konuda bize destek olan imkan sağlayan projeyi hayata geçiren İlimiz Valisi Sayın Kemal YURTNAÇ Beye teşekkür ederiz.